Obiščite BNI Skupino

BNI Adria je med finalisti za nagrado HORUS 2016!

horus-logo

Znani so finalisti Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2016

(Maribor, 23. november 2016)

Komisija prvega ocenjevalnega kroga je včeraj pozno zvečer razglasila finaliste Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2016, ki jo podeljujeta IRDO – Inštitut za razvoj družbene odgovornosti in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi, v sodelovanju s številnimi podpornimi partnerji projekta.

Med finaliste nagrade HORUS 2016 so se uvrstila vsa podjetja in zavodi, ki so dosegla vsaj 51 % vseh možnih točk v prvem krogu ocenjevanja. Prejemniki nagrade HORUS 2016 in posebnih priznanj bodo znani v začetku decembra 2016.

Nagrada HORUS bo letos podeljena osmič, z razpisom pa želijo partnerji poiskati in nagraditi celovite pristope podjetij in posameznikov k družbeni odgovornosti, tj. odgovornosti za vplive na ljudi in naravo.

BNI Adria je med finalisti za nagrado HORUS 2016!

Finalisti razpisa za Slovensko nagrado za družbeno odgovornost Horus 2016 v kategoriji za priznanja za Projekt, po izboru ocenjevalne komisije (1. krog ocenjevanja) so naslednji:

med finaliste so se uvrstili naslednji kandidati: v kategoriji  mikro podjetja podjetji BNI Adria d.o.o. in Contall d.o.o., v kategoriji velika podjetja pa Adriatic Slovenica d.d. in Lidl Slovenija d.o.o. k.d. 

Med finaliste smo se uvrstili s projektom: Spodbujanje 4P vrednot med podjetniki v Adria regiji: profesionalnost, pozitivnost, predanost, proaktivnost.

Nagrada Horus je del nacionalne strategije osveščanja za več družbene odgovornosti, ki jo na ta način izvajajo številna strokovno-interesna združenja v sodelovanju z Inštitutom za razvoj družbene odgovornosti – IRDO in PRSS – Slovenskim društvom za odnose z javnostmi. Nagrado Horus podeljujeta Inštitut za razvoj družbene odgovornosti – IRDO in PRSS – Slovensko društvo za odnose z javnostmi v sodelovanju s številnimi partnerskimi organizacijami in podpornimi partnerji kot so Ameriška gospodarska zbornica, CNVOS – Zavod Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij, Društvo za marketing Slovenije, Društvo novinarjev Slovenije, Slovensko združenje ZN za trajnostni razvoj, Slovensko združenje za kakovost in odličnost, Štajerska gospodarska zbornica, Urad Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu, Zavod PIP, Združenje delodajalcev Slovenije, Združenje Manager…

Prejemniki nagrade HORUS bodo znani na slavnostni podelitvi, ki bo potekala v začetku decembra 2016 v Mariboru.

Več o nagradi HORUS.