Obiščite BNI Skupino

BNI Slovenija

Kaj je BNI?

BNI je največja in najuspešnejša organizacija na svetu za poslovno in podjetniško mreženje. Osnovni in poglavitni namen BNI skupin po vsem svetu je, da ustvarjajo več posla za svoje člane.

BNI daje svojim članom priložnost, da medsebojno delijo ideje, kontakte in kar je najbolj pomembno – poslovne napotnice, ki pomenijo priložnosti za sklepanje novih poslov.

V več kot 50 državah sveta deluje preko 7.100 BNI skupin, v katere je vključenih prek 179.000 podjetij iz celega sveta. V letu 2014 so si člani po svetu izmenjali 6,6 milijonov poslovnih priložnosti in tako ustvarili več kot 8,6 milijard $ neto prometa.

V Sloveniji je v BNI skupine vključenih že več kot 350 podjetij, ki so v letu 2014 s posli, pridobljenimi v skupinah, ustvarili več kot 6 milijonov € neto prometa.

Več na: www.bni-slovenia.com

BNI filozofija

Temelj delovanja vseh skupin je BNI filozofija Givers Gain®, kar bi lahko prevedli kot »Kdor daje, pridobiva« in pomeni vzajemno medsebojno pomoč in podporo v skupini. Vsi, ki smo del BNI-ja verjamemo, da nam bo šlo z medsebojnim povezovanjem in sodelovanjem lažje, in da s takšnim delovanjem lahko pridobivamo vsi.

BNI na lokalnem področju organizira skupine podjetnikov / poslovnežev, v katerih si le-ti prek osebnih priporočil pomagajo do novih strank. BNI je razvil sistem za pridobivanje novih strank, ki skupinam nudi strukturirano in pozitivno poslovno okolje.

Aktivno delovanje v BNI skupini je, kot bi imeli na tržišču ekipo tržnikov, ki delajo za vas.

 

Ali ste vedeli?

98% podjetij računa na pridobivanje novih strank s pomočjo trženja od ust do ust,

zgolj 3% podjetij pa ima sistem za pridobivanje novih strank s trženjem od ust do ust.

BNI je sistem za pridobivanje novih strank s pomočjo trženja od ust do ust.

 

V BNI skupini lahko …

  • pridobivate nove posle,
  • pridobivate nove poslovne kontakte,
  • pridobivate ideje in podporo strokovnjakov,
  • izboljšate veščine poslovnega mreženja,
  • naučite se učinkovito predstavljati svoj posel,
  • izboljšate svoje javno nastopanje,
  • udeležite se različnih poslovnih delavnic.

Kako postati član?

Obiščite našo spletno stran www.bni-slovenia.com in poiščite skupino, ki deluje v vaši bližini. Po obisku BNI sestanka se boste lahko odločili ali vam je takšen način pridobivanja novih poslov blizu.

Potrebujete nove posle? Nove poslovne kontakte?

Pokličite nas na
0 590 34 590
ali
nam pišite preko
spletnega obrazca.