Obiščite BNI Skupino

Kako me je BNI značka pripeljala do novega posla

Člani BNI se zavedamo moči povezovanja. Ste vedeli, da je prav moč povezovanja odgovorna za to, da se je človeštvo razvilo in da je prevladal Homo sapiens sapiens? Od začetka razvoja človeštva do danes je bil prav Homo sapiens sapiens tisti, ki je genetsko prevladal na Homo sapiens neadertalis, ko se je začel povezovati zunaj svojih družin. Povezovanje je torej v naših genih.

V okviru BNI sistema se vsak teden srečujemo na sestankih skupin, srečujemo se na 1 na 1 sestankih, na katerih podrobneje predstavimo svoj posel in spoznavamo posel sočlanov. Med seboj krepimo poslovne povezave in si tako lažje pomagamo do novih poslov. Te prednosti BNI sistema zagotovo vsi koristimo. Vendar BNI ponuja še več možnosti za sodelovanje.

Imamo namreč možnost, da se povezujemo med skupinami doma in po svetu prek dostopa do mednarodne BNI mreže.
Ali koristite te možnosti?

O delovanju BNI sistema in moči povezovanja sem se  osebno prepričala, zato bi želela z vami  deliti zgodbo, ki mi je odprla vrata na avstrijski trg, in to prav zaradi BNI ZNAČKE.

V aprilu sem se udeležila kongresa za zdrav življenjski slog v Ljubljani. Ker sem navajena, da si na vsakem dogodku, ki je namenjen tudi mreženju, nadenem tablico z imenom in BNI značko, sem to storila tudi na tem dogodku. Organizator ni poskrbel za tablice z imeni ali akreditacije, zato sem vzela svojo. Med prvim odmorom, ko sem se pogovarjala z udeleženci in mrežila, je k meni pristopila ženska, ki je gledala naravnost v BNI značko. Ko me je nagovorila, je takoj povedala, da je tudi ona v BNI, v Avstriji, a je svojo značko pozabila doma. Ugotovili sva, da počneva zelo podobne stvari,  jaz v Sloveniji, ona pa v Avstriji. Zelo hitro sva našli skupni jezik in način, kako bi se lahko poslovno povezali.

Od tega dogodka je minilo malo več kot mesec dni. V tem času sem že obiskala njihovo BNI skupino v Gleisdorfu in dogovorili sva se za poslovno sodelovanje v prihodnosti.

Vstopnica do novega sodelovanja je bila BNI ZNAČKA. Sedaj jo nosim na vsakem dogodku; se splača.

Mateja Vodopivec
članica BNI Vitis, BNI direktor skupine Agora