Obiščite BNI Skupino

Odlično opravljen posel je generator novih poslov

Official-BNI-Logo-Pan506-2010

 

»BNI je največja svetovna organizacija za poslovno in podjetniško mreženje.«

Ta stavek nam pove veliko, hkrati pa predstavlja odlično izhodišče za opis sistema kot primera dobre prakse, kar BNI zagotovo je. Zgodb in pozitivnih pričevanj o delovanju celotne organizacije, posamezne skupine ali posameznega člana je veliko. BNI ima zahtevne kriterije za sprejem novih članov: podjetja moramo biti med najuspešnejšimi na svojem področju delovanja, poslovno korektni in uživati ugled v poslovni javnosti. Zaposleni v omenjenih podjetjih smo profesionalni, pozitivni, proaktivni in kar je najpomembneje, posle, pridobljene prek BNI-ja, jemljemo kot najpomembnejše ter jih obravnavamo in izvajamo z največjo mero odgovornosti.

Pridobljeno zaupanje – ključ do uspeha
BNI_logoČlani si moramo v skupini zgraditi kredibilnost. Kredibilnost lahko gradimo nekaj tednov, nekaj mesecev. Najlažje si pridobimo zaupanje s strani sočlanov z odlično opravljenim poslom in posledično s pozitivnim pričevanjem zadovoljnega sočlana. Zaupal vam bom eno izmed svojih pozitivnih BNI zgodb.

Kongres izvajalcev računovodskih storitev
Gospodarska zbornica Slovenije je največja, najmočnejša in najvplivnejša povezava gospodarstva v Sloveniji. Pod njenim okriljem deluje okrog 25 združenj oziroma zbornic dejavnosti in v eni izmed njih, v Zbornici računovodskih servisov je izredno aktiven in cenjen moj sočlan Neven Škrokov, lastnik in direktor podjetja BeEfEs. Naše podjetje je predstavil zbornici in nas priporočil kot organizatorja dogodkov. Sklenili smo dogovor o sodelovanju, ki traja že pet let. Osnova za dolgoročno sodelovanje je zagotovo odlično opravljeno delo in zelo dobro dopolnjevanje z zaposlenimi na Zbornici računovodskih servisov. Le-to se odraža v nenehni nadgradnji dogodka tako z vidika kakovosti kot z vidika obsega. Kongres izvajalcev računovodskih storitev je osrednja prireditev na področju računovodstva pri nas, ki se je letno udeleži prek 250 računovodij.

Strokovno srečanje grafičarjev Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije (OZS)
Na sestanku BNI skupine Ilirija je Neven Škrokov v svojem in v imenu Zbornice računovodskih servisov izrazil zadovoljstvo nad našim sodelovanjem in nam namenil pozitivno pričevanje, ki nam je prineslo nov posel. Sočlan Simon Bucik je kot aktivni član Sekcije grafičarjev pri Obrtno-podjetniški zbornici Slovenije prepoznal priložnost za sodelovanje pri organizaciji Strokovnega srečanja grafičarjev in dogodek smo s skupnimi močmi uspešno izvedli. Še več – strokovnega srečanja grafičarjev sta se udeležila tudi predsednik in generalni direktor OZS in nam  izrekla pohvale. Simon Bucik nas z veseljem priporoča še naprej, posledica tega je povezovanje s predsedniki posameznih sekcij znotraj OZS in dogovarjanje za organizacijo njihovih srečanj, kongresov in konferenc, ki jih pripravljajo na letnem nivoju.

5. BNI ADRIA PODJETNIŠKA KONFERENCA
Kot sem zapisal v prvem odstavku tega članka, BNI ima zahtevne kriterije. Po več letih dokazovanja, uspešnih dogodkov, pozitivnih pričevanj oziroma referenc s strani BNI članov pa nas je doletela posebna čast, da smo se z nacionalnim direktorjem BNI Adria mag. Jernejem Pircem dogovorili za soorganizacijo 5. BNI ADRIA PODJETNIŠKE KONFERENCE, ki se bo odvijala 24. in 25. maja 2017 v Portorožu. Dogodek bo vsebinsko izredno bogat, izobraževalen, ponudil bo tudi številne navdušujoče zgodbe izjemno uspešnih podjetnikov in poslovnežev. Hkrati pripravljamo pester animacijski oziroma družabni program, saj se BNI-jevci dobro zavedamo, da vsaka priložnost za mreženje lahko prinese nov posel, novo sodelovanje ali novo dolgoročno partnerstvo.

5. BNI ADRIA PODJETNIŠKA KONFERENCA – dogodek, ki ga ne gre zamuditi!

V podjetju Proevent se bomo potrudili, da boste dogodek prepoznali kot vrhunski v vseh pogledih – da boste na dogodku uživali, se česa novega naučili in kaj novega, uporabnega v vašem podjetju spoznali. Skušali vas bomo navdušiti, saj odlično opravljen posel generira nove posle.

Tihomir Kovačič
Ponosni član skupine BNI Ilirija


Proevent d.o.o.

Organizacija dogodkov