Obiščite BNI Skupino

Trije nasveti, kako si zagotoviti kar najbolj kakovostne napotnice

three-706895__180

Preberite si tri nasvete, kako biti čim bolj specifični pri pridobivanju napotnic od sočlanov:

1. Če je le možno, pri prošnji za priporočilo navedite IME IN PRIIMEK osebe, s katero želite stopiti v kontakt. Če se želite povezati s točno določenim podjetjem, se pozanimajte o imenu in priimku osebe, pri kateri lahko storite prvi korak, ter prosite sočlana, če vas lahko predstavi tej osebi.
2. Ko sočlanu razlagate, s čim se ukvarjate, se uprite skušnjavi, da bi navedli celo paleto svojih storitev. Navedite NAJVEČ DVA PRIMERA, kajti vaš sočlan si v nasprotnem primeru ne bo zapomnil prav ničesar.
3. Ob prošnji za priporočilo sočlanu predstavite konkreten PRIMER STRANKE, katere težavo ste uspešno rešili. Resnične primere si lažje zapomnimo, zato obstaja večja verjetnost, da se bo vaš sočlan spomnil na vas, ko bo naletel na znanca s podobno težavo.

Vsi podjetniki smo nadvse zaposleni in poleg svojega posla težko mislimo na veliko stvari. Držite se torej načela, da ste čim bolj specifični, kajti tako boste povečali verjetnost, da vas sočlani priporočijo svojim znancem, to pa je seveda ključni del trženja od ust do ust.

Poskusite! Zagotavljamo vam, da bo delovalo!

Več si lahko preberete na tej povezavi http://successnet.czcommunity.com/

BNI blog ekipa